Львівський виробник кормів для тварин виходить на ринки чотирьох європейських країн

5117 1
Кормотех підпише договори з партнерами в Німеччині, Італії, Іспанії й Туреччині.

Львівський виробник харчування для котів та собак «Кормотех» підпише чотири міжнародні контракти з дистриб’юторами з Німеччини, Іспанії, Італії та Туреччини, передає НВ з посиланням на прес-службу компанії.

Для нових партнерів «Кормотех» виготовлятиме корми брендів Optimeal, «Клуб 4 лапи» та за напрямом Private Label.

Виробник планує збільшити експорт своїх кормів в країни Європи у три рази — до 45% до 2023 року. У 2018 році частка експорту становила 12,5% від загального обсягу реалізації, а за результатами першого кварталу 2019 — зросла до 14%.

Читайте також: Made in Lviv. У Європі нас не чекали, але котів і собак не надуриш

Кормотех виготовляє в Україні корми бренду Optimeal за технологією Fresh Meat Technology, що набирає популярності в Європі, а також розробляє нові рецептури харчування серії limited ingredients (що містять у своєму складі білок одного типу та вуглевод одного типу), що є популярним на ринку США.

Цьогоріч «Кормотех» також планує зробити перші відвантаження продукції лінійки Private Label до Великої Британії та Фінляндії. Окрім того, корми для тварин зі Львівщини мають з’явитись в Угорщині, Лівані, Лівії, Чехії та США.


Читайте також:
28 Травня, 2019 14:50
666 ... це , певне, нагадування українцям , щоб не забули ті часи , коли певна категорія українців закусювала українське "віскі" отим "віскас"ом ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!