Львівський виш визнали найкращим медичним закладом освіти України

6388 0
Для складання Консолідованого рейтингу вишів використали відомі рейтинги університетів країни: «Топ-200 Україна», «Scopus» тощо.
Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський / Твоє Місто

Найкращим медичним закладом освіти України визнали Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького. Про це свідчать дані щорічного Консолідованого рейтингу українських закладів вищої освіти, який охоплює результати 250 закладів вишів. 

Водночас Львівський національний університет ім. Івана Франка став найкращим закладом вищої освіти у Західному регіоні, а посеред педагогічних закладів першим у рейтингу є Дрогобицький державний педагогічний університет ім. Франка.

Читайте також: Хто не зможе вчитись, той забере документи». Інтерв’ю з ректором Львівського медуніверситету

Додамо, що для складання Консолідованого рейтингу вишів використали відомі рейтинги університетів країни: «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт», кожен з яких використовує важливі критерії оцінювання.

Нагадаємо, про те, коли планують відкрити університетську клініку при Львівському медуніверситеті та для чого це вишу, а також про особливості навчання і вступу одного з найбільших медичних вищих навчальних закладів України, Тvoemisto.tv запитало в ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Бориса Зіменковського. Детальніше в матеріалі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!