Львів’ян попереджають про можливі черги на кордоні з Польщею

3148 0
Польські прикордонні профспілки оголосили страйк, через який перевірки на кордоні стануть тривалішими.
фото ілюстративне: прес-служба  ГУ ДФС у Львівській області

фото ілюстративне: прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

У п’ятницю, 7 вересня, польські митники відновили так званий «тихий страйк». Про це повідомило посольство України в Польщі на своїй сторінці у Facebook.

Посольство зазначає, що від п’ятниці працівники польської митниці, які вимагають підвищення так індексації зарплати, розпочали так званий «тихий» страйк. Через це на українсько-польському кордоні можуть виникнути черги на автомобільних і піших пунктах пропуску. Посольство просить враховувати цю інформацію під час планування поїздок до сусідньої країни.

Читайте також: В Україні створили мобільний додаток про черги на кордоні на Львівщині

Нагадаємо, що така акція вже відбувалася 28 вересня. Тоді працівники полських держструктур саботували робочий процес, вимагаючи підняття зарплатні. Протестні акції в Польщі тривають вже кілька тижнів. Профспілки вимагають, серед іншого, підвищення заробітної плати, повернення до попередньої пенсійної системи, а також індексації заробітної плати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!