Львів’ян попереджають про високий рівень пожежної небезпеки

1491 0
Синоптики просять львів’ян дотримуватися правил пожежної безпеки.
фото: ЛОДА

фото: ЛОДА

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що по території Львівщини з 11 до 13 травня збережеться висока пожежна небезпека 4-го класу. Міська рада закликає усіх бути обережними та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки – не випалювати суху траву, сміття та сухостій дерев, не розводити вогнища у невідведених для цього місцях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЛМР.

Із початку року у Львові зафіксували 26 пожеж сухої рослинності та 3 пожежі на торфовищах. Львівська міська рада застерігає, що спалювання сухої трави і листя загрожує виникненням масштабних пожеж в лісах і населених пунктах. Пожежі в екосистемах шкодять довкіллю, тваринному та рослинному світу, а дим небезпечний для здоров’я людини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!