Львів'ян просять допомогти 28-річній активістці «Автомайдану»

2324 1
Активістка тернопільського осередку ВО «Автомайдан», 28-річна Сюзанна Матійчик потребує допомоги. У неї діагностували згусток онкоклітин і їй призначено операцію вже на початку квітня.
фото: te.20minut.ua

фото: te.20minut.ua

Рідні просять допомогти зібрати кошти на операцію, бо поки вдалось зібрати лише половину потрібної суми.

«Ліпити вареники чи пряники пекти, аби виручити гроші для армії – вона в перших рядах. Першою відгукувалась, коли пораненим солдатам була потрібна допомога», – кажуть друзі-активісти.

Рідні і друзі уже почали збір коштів, але не в змозі зібрати необхідну суму.

«Проблеми почались близько півроку тому. Дівчина, перебуваючи за кордоном, випадково зачепила родимку на нозі. Та почала рости. Щойно повернулась до Тернополя – одразу пішла на консультацію до онколога. Лікарі запідозрили, що це меланома. В той же день Сюзанні почали робити опромінення, аби зупинити ріст, – розповідає сестра дівчини Ірина Мазур. – За кілька днів призначили операцію у Тернополі. Перші аналізи показали, що все добре. Однак, другі підтвердили, що на молекулярному рівні утворення швидко розростається. Хіміотерапію відкидали, щоб не вбивати весь організм. Тоді родина знайшла вихід на одну з ізраїльських клінік, де погодились обстежити Сюзанну. Тамтешні медики запропонували процедуру, яка покаже, чи немає наявності онкоклітин у вузлах. Зробили операцію, яка з діагностикою обійшлась в 20 тис. доларів.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти 9-річному Павлику подолати недугу 

Коли Сюзанна вже була в Україні, прийшли результати аналізів, які показали, що це був згусток онкоклітин. І призначили чергову операцію – вже на початку квітня. Оперативне втручання коштує 22 тис. доларів. Ще потрібні гроші на перебування в країні, лікування. Родина вже зібрала близько 10 тис. доларів». 

Контактний телефон сестри Іри: 097-460-50-79.

Картка ПриватБанку 5168 7423 4311 5196, Матійчик Анжела Володимирівна (мама дівчини).

 

 


Читайте також:
7 Серпня, 2017 19:10
Dantshik Шалом!
Слава і Хвала і Подяка Господу Богу, Котрий викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!
Нам не потрібні ні свічки ні ікони ні жести, тільки своїми устами з вірою в Всемогутнього!
Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і просити прощення для зменшення прірви за самотужки і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!
Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,
Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!
І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Закликаючи Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Їешуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я,востанову і перемагати смерть!
Де гарантія, що у вашому житті не прийде відчай і не знадобиться диво!
Радість в Господі, сила наша!
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
(Матф.5:4)
Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!
У Тебе всі часи і терміни!
Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!