Львів’ян просять допомогти знайти рідних жінки, яка потрапила у лікарню три тижні тому

2065 0
У жінки – цукровий діабет. Її не можуть відпустити на вулицю, бо вона потребує опіки та нагляду.
Фото: Лікарня швидкої медичної допомоги

Фото: Лікарня швидкої медичної допомоги

У Львові розшукують рідних або знайомих пацієнтки, яка потрапила у терапевтичне відділення ще 19 березня. Жінка назвалася Оленою Майоровою.

Читайте також: Як виживає в умовах карантину «Оселя», яка опікується бідними у Львові

Як розповіли Tvoemisto.tv у лікарні швидкої медичної допомоги, пацієнтка потрапила у лікарню в стані гіпоглікемічної коми. Вона втратила свідомість і перехожі викликали «швидку допомогу». Виклик надійшов із Сніжної,1.

Пані Олена розповідає, що їй 57 років і у неї є донька Алла. Це все, що може розповісти жінка. 

Також стало відомо, що вона раніше перебувала у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на Кирилівській. Коли швидка забирала пацієнтку, в її сумці були речі першої необхідності. За три тижні до неї ніхто не навідувався у лікарні.

Читайте також: Важкохворі діти у Львові опинилися у зоні ризику. Як допомогти?

Сьогодні стан жінки стабілізували. Вона почуває себе добре. Лікарня уже звернулася у Шевченківський відділ поліції, щоби встановити місцезнаходження рідних чи знайомих госпіталізованої.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!