Важкохворі діти у Львові опинилися у зоні ризику. Як допомогти?

3405 0
Під опікою фонду перебуває 300 родин із важкохворими дітьми.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Благодійний фонд «Крила надії» просить допомогти із пожертвами на облаштування обсерваційного відділення для важкохворих дітей, а також на закупівлю спеціального харчування та ліків для них.

Читайте також: Мультфільми, пісні та цікава наука. Підбірка пізнавальних ютуб-каналів для дітей

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі облаштовують обсерваційне відділення для важкохворих дітей (онкологія, хронічні та вроджені захворювання), у яких будуть проводити діагностику на коронавірусну інфекцію. Ці діти у великій зоні ризику, тож якомога швидше треба створити належні умови для їх лікування. У звичайній інфекційній лікарні, зазначають у БФ, їм не вижити. Вартість облаштування відділення становить 600 тис грн.

Під опікою фонду перебуває майже 300 родин із важкохворими дітьми, які щодня потребують ліків та спеціального харчування.

Сьогодні, наголошують у БФ, суттєво ускладнена можливість закупівель та поставок. Тому актуальна потреба на наступні два місяці у їжі та ліках становить 500 тис грн.

Читайте також: У час карантину не залишайте дітей самих вдома і спілкуйтесь із ними. Сім порад психолога

У фонді також планують закупити 500 комплектів засобів індивідуального захисту для лікарів екстренної допомоги, 2 тис костюмів біозахисту та 5 тис респіраторів для тих, хто працює в реанімаціях і приймальних покоях лікарень. Загальна вартість необхідного 2 млн грн.

Реквізити для допомоги незмінні:
БФ «КРИЛА НАДІЇ»
• картковий рахунок 5169330511367333 (Ліпська Н.С.) - для Приват24
• UA533253210000026005053715836 код ЄДРПОУ/ІПН 35620901 - інші банки
• переказати кошти із-за кордону можна тут
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!