Львів’ян просять повідомляти про проблеми безготівкового розрахунку в транспорті

2116 0
Відповідно до даних, включно із тестовим періодом користування системою, зафіксовано більше десяти тисяч трансакцій. А це означає, що близько десяти тисяч львів’ян уже скористалися системою.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», лише за останні десять днів через QR-код щодня проїзд оплачують більше 500 пасажирів. Відповідно до даних, які надав «Приватбанк», серед найактивніших користувачів – люди віком від 18 до 40 років: представники IT галузі, сфери торгівлі та освітяни. Дві третини серед них – це чоловіки.

«Перші дні функціонування безконтактної системи оплати уже показали очевидні її переваги та «плюси». Перш за все, це зручно. По-друге, така система є запорукою впровадження електронного квитка невдовзі у всьому міському транспорті, що дозволить контролювати обіг коштів у сфері перевезень та скеровувати більше ресурсів на розвиток інфраструктури міста», – розповідають у ЛМКП «Львівелектротранс».

Однак, зафіксовані випадки, коли користувачам не вдавалося з першого разу зісканувати QR-код або виникали інші труднощі.

Читайте також: 13 тисяч оплат через QR-код. У Львові склали портрет пасажира електротранспорту

«Окрім десяти тисяч успішних трансакцій, що відбулися у системі, були ще й більше п’ятнадцяти тисяч успішних сканувань QR-коду, однак пасажири не зробили наступних кроків для внесення оплати. Зважаючи на ці та інші випадки, коли не вдалося оплатити проїзд, розробники системи та ЛКП «Львівелектротранс» просять усіх користувачів, у кого виникли такі труднощі, надати інформацію у відділ інформації та зв’язків з громадськістю – вул. Сахарова, 2,  [email protected].

Надана користувачами інформація дозволить вдосконалити безконтактну систему оплати та зробити проїзд у громадському транспорті більш комфортним», – розповіли у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, з 24 січня у Львові запроваджено систему безготівкового розрахунку в електротранспорті. Проект реалізовано з ініціативи ЛКП «Львівелектротранс» спільно із «Приватбанком».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!