Львів’ян закликають долучитися до Години Землі

2214 1
Традиційно у останню суботу березня мешканців планети закликають вимкнути електроенергію на одну годину.
Фото: glavcom.ua

Фото: glavcom.ua

Львів уже вдесяте приєднається до всесвітньої природоохоронної акції «Година Землі». Про це повідомляють на сайті ЛМР.

Традиційно сьогодні, 30 березня, о 20:30 вимкнуть освітлення головних спорудах міста — Ратуші, Архикатедральному соборі святого Юра та телевежі на Високому Замку.

Крім цього, о 18.00 на Знесінні висадять пам’ятне дерево — липу, а також о 20:00 викладуть свічкову ілюмінацію у вигляді цифри 60, що символізує «Годину Землі». У цей день у трьох закладах мережі «!Fest» (Театр пива «Правда», «Львівська копальня кави», «Джига») відбудуться вечірні акустичні концерти при свічках.

Львів’ян просять долучитися до проведення акції та вимкнути освітлення у власних домівках із 20:30 до 21:30 для поширення ідеї постійної економії енергоресурсів та природних ресурсів.

Годину Землі започаткували в Сіднеї у 2007 році, коли 2 мільйони людей вимкнули світло у своїх домівках. У 2017 році до кампанії приєдналися рекордна кількість міст — понад 7000 міст у 187 країнах. 

 


Читайте також:
31 Березня, 2019 09:17
666 ... от є таки позитив в нашому сьогоденні ! ... нас -- ЗАКЛИКАЮТЬ ... годину світло не включати ... а от , якщо і надалі будемо отак "розбудовуватись" і прийдемо в оту "европу" , то тільки на годину дозволятимуть оте "світло" включати" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!