Львів’ян закликають приносити вишиванки для бійців у Львівський госпіталь до Дня Незалежності

1563 0
На День Незалежності багато важкопоранених бійців перебуватимуть на лікуванні в Львівському військовому госпіталі.
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

Львів’ян закликають на День Незалежності приносити вишиванки бійцям, які перебуватимуть на лікуванні у Львівському госпіталі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила лікарка львівського госпіталю Наталія Арестова. 

Читайте також: Як учаснику АТО потрапити на реабілітацію. Покрокова інструкція

За її словами, цього дня у госпіталі на лікуванні перебуватимуть пораненні бійці, у яких майже немає з собою вишитих сорочок. Водночас у місті планують низку святкових заходів, до яких можуть долучитися й воїни. 

«Волонтерська сотня Львова просить всіх небайдужих допомогти з вишиванками для наших захисників. Бо львів’яни прийдуть до них красиво вдягненими, у вишиванках, то не личить воїнам бути в піжамах на свято», – йдеться у повідомленні.

Зокрема військові потребують вишиванки розміром від 48 до 54. Окрім сорочок бійцям можна приносити й вишиті футболки різних розмірів.

Читайте також: Президент скасував військовий парад на День Незалежності

Нагадаємо, що на День Незалежності у Львові пропонують провести загальноміський марш нескорених



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!