Львів’ян запрошують на концерт естрадного театру за участі Юрія Винничука

2032 0
На глядача очікують колоритна атмосфера театру, сповнена галицького гумору, танців і пісень.
фото: places.biz.ua

фото: places.biz.ua

Завтра, 21 вересня, у Львівській національній філармонії відбудеться концерт «Не журись. Все буде добре». Про це повідомляє пресслужба культурної установи. 

«Багато хто пам’ятає львівський театр-кабаре, що з’явився у місті в кінці 80-х років. Передусім, це був сатиричний театр, в якому панувала авторська пісня. Артисти висміювали комуністичну владу, виконували заборонені пісні січових стрільців, воїнів УПА. Серед них був також і гімн, теж на той час заборонений…» –  розповідають організатори події. 

 у товаристві п. Дзюня (Богдан Рибка) та п. Мірці (Мирослава Сидор), а також учасників театру: Юрія Винничука, Віктора Морозова у супроводі Батяр-бенду «Галичина», Олега Лихача та Лесі Бонковської.

Компанію їм складуть солістки Львівської національної філармонії Лілія Коструба, Ірина Жовтолист і шоу-балет «Акверіас» та академічний інструментальний ансамбль «Високий Замок». Початок 0 18:00.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!