Львів'ян запрошують на концерт українського інструментального гурту

1710 0
Композиції, які увійшли до альбому, – авторські.
фото організаторів

фото організаторів

7 березня у Львівській національній філармонії гурт «ROCKOKО» презентуватиме альбом «Dark & Light», який вийшов на початку лютого.

За словами організаторів, це – 12 композицій, дві контрастні частини в альбомі, який поєднує в собі всі можливі музичні і життєві протиріччя.

«Шалені емоції, харизматичні виконавці, яскрава, рокова музика, яку виконують на класичних інструментах та не перестає дивувати своєю багатогранністю і новим поглядом на звичні речі», – кажуть організатори концерту.

Композиції, які увійшли до альбому, – авторські. Кожна з них належить до частини – «LIGHT» або «DARK». Вони несуть певний меседж, і відповідають візуальному контенту, який спеціально створювали під конкретну композицію.

Додамо, що «ROCKOKO» – український інструментальний музичний колектив, заснований 2012 році у Львові. Хлопці грають у жанрах прогресивного, симфонічного року, симфотроніки. Також у виконанні гурту можна почути такі жанри, як поп, танцювальна музика, D&B, метал, джаз і фанк. До складу гурту входять: Михайло Романишин – скрипаль, композитор, Володимир Котляров – віолончеліст, композитор та Ігор Процик – віолончеліст.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!