Львів'ян запрошують на мюзикл «Пригоди святого Миколая» від «Дударика»

1379 0
Виставу покажуть 4 грудня в Львівській філармонії.

Хорова капела «Дударик» запрошує мешканців Львова на наймагічніше дійство сезону – мюзикл «Пригоди святого Миколая». Популярна вистава про віру в добро відбудеться 4 грудня у Львівській національній філармонії о 16:00 і 18:30.

«У темні часи всім потрібна казкотерапія! А що може бути кращим, ніж улюблена зимова казка про Святого Миколая, коли чемні дітки отримують подарунки, а злі чорти-орки – різки? Герої цієї вистави – ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая», – розповідають про виставу організатори.

Окрім цікавого сюжету та прекрасних голосів артистів, гостей події очікують також різноманітні інтерактиви, яскраві декорації та святкова атмосфера у залі, які неодмінно створять незабутні емоції. Адже діти зараз їх дуже потребують.

У виставі звучатимуть відомі та безсмертні хіти усіх часів, серед яких James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric Clapton – «Tears In Heaven».

Читайте також: Різдвяні вистави у Львові. Що підготували театри до свята

Солістами вечора стануть: Тарас Різняк (Ангелик), Назарій Омельчук (Верховний чортик), Людмила Бурда (Мудрий Кіт).

«Запрошуємо 4 грудня о 16:00 і 18:30 у Львівську національну філармонію на одне із наших та ваших улюблених дійств – мюзикл «Пригоди святого Миколая»! Приходьте, щоб подарувати собі та близьким трішки тепла, чуда і свята!» – запрошує на подію капела «Дударик».

Квитки доступні за посиланням.

Нагадаємо, станом на 21 листопада у Львові ще не вирішили, чи встановлять традиційну новорічну ялинку у центрі міста. Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі ЛМР, наразі немає інформації про те, чи стоятиме головна ялинка біля Оперного театру.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!