Львів’ян запрошують на «Поливаний понеділок»

2062 0
Водяні ворота, водяна гармата та «мокре кафе» - атракціони, котрі зведуть у центрі міста спеціально до «Поливаного понеділка», забави, яка традиційно відбувається у Львові на пл. Ринок. Також з нагоди свята облаштують і дитячу зону. Про це інформують у прес-службі міськради.

Святкові обливання пройдуть на площі Ринок, перед входом в міську раду. Там облаштують спеціальні системи, які подаватимуть воду.

До святкових обливань на пл. Ринок облаштують спеціальний мокрий майданчик із зонами доступу до води.  Самі обливання відбуватимуться просто неба, проте, буде окрема зона і для дітей.

Для дорослих планують встановити різні символічні атракціони та нестандартні для центру міста елементи розваг: водяні ворота на вході, водяна гармата, душові, «мокре кафе», двері тощо.

«По завершенню забав мокрими додому йти не доведеться – з іншого боку площі Ринок облаштують місця для сушіння», - зазначають організатори.

Обливання відбуватимуться приблизно з 11:00 год. і триватимуть, орієнтовно, до 18:00 год.

«Вже третій рік поспіль у Львові після Великодня організовується такий, можна сказати, фестиваль води. Захід проводиться спільно з міською радою. ЛМКП «Львівводоканал» є основним партнером, який надає на пл. Ринок повне забезпечення води», - відзначив Микола Крупей, координатор кампанії «Культурне місто».

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!