Львів’ян запрошують на унікальний еко-фест

2446 1
Наступної суботи, 23 липня, у Сокалі відбудеться екологічний фестиваль «Еко-фест». На гостей тут чекають конкурси, активний відпочинок, дискусії та ін. Про це повідомляють у департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Організатори кажуть, що хочуть показати фестивалем, що екологія – це «не тільки чисте повітря та вода, а й здорова їжа, активний відпочинок та, перш за все, культура поведінки, екологічна свідомість».

На фестивалі пройде ряд дискусій про сортування сміття, тенденції екоосвіти тощо. Також обіцяють проводити масте-класи з виготовлення меблів, прикрас з полімерної глини та ін. Крім того, на території фестивалю відбуватимуться різноманітні конкурси на найкращі смаколики. Усі бажаючі зможуть покуштувати фестивальну їжу.

Не залишити без уваги організатори обіцяють і прихильників активного відпочинку. Для них підготували фрізбі, обладнали скаледром та вичистили лицарські обладунки.

Підбивати підсумки фесту будуть концертною програмою.

Повну програму фестивалю можна подивитися тут.

Читайте також: Сьогодні стартує «Ніч у Львові». Програма першого дня фестивалю

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
28 Липня, 2016 15:42
axabnrg Сміття та поводження з твердими побутовими відходами – проблема багатьох населених пунктів. Вирішити питання можна тільки об'єднавши зусилля декількох громад. Як саме можна успішно реалізувати подібний проект за моделлю DESPRO можна дізнатися на їх сайті тут:
[***]://despro.org.ua/detsentral%D1%96zovan%D1%96-poslugi/povodzhennya-z-pobutovimi-v-dkhodami/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!