Львів'ян запрошують на відкриття проекту "Батько Героя”

1870 0
У Страсний четвер, 9 квітня, в приміщенні Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького, що на вулиці Стефаника,3, відбудеться відкриття мистецького проекту «Батько Героя». Для огляду буде представлено більше двох десятків монументальних чорно-білих візуалів батьків загиблих героїв.
фото: www.pinterest.com

фото: www.pinterest.com

«Цей проект – це також і реквієм-пам'ять про загиблих і наше тихе дякую їм і їхнім родинам», - повідомляють організатори. Окрім світлин відвідувачі зможуть переглянути фільм створений на основі аудіо та відео репортажної зйомки під час відвідин родин та спілкування з ними.

Автори вирішили зробити акцент на батьках героїв, адже, відомо, що згідно Біблії корінь і код роду йде по батьковій лінії. Молоді фотомайстри, автори робіт, спробували донести до плядачів глибокі емоції, пережиття від втрати перерваного порядку передачі коду роду, що викликані смертю сина, онука, які переживають тати, дідусі. А окрім того, це нагода ще раз нагадати кожному з нас про причину їхньої втрати – війну, яка триває, і вимагає відповідальності від нас, живих.

Організатори проекту: Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького та рекламна агенція «Золоті Ідеї».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!