Львів’ян запрошують придбати благодійні букети до Квітної Неділі

2365 0
У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла, що на вулиці Театральній, 11, до Квітної Неділі розпочався доброчинний продаж букетів із вербної лози.
фото: pustunchik.ua

фото: pustunchik.ua

Отримані від продажу букеті кошти спрямують на підтримку благодійних проектів «Фундації св. Миколая» для душпастирства військових, сиріт, студентів та в’язнів.

Придбати букет можна в інформаційному центрі Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла. «Кожен хто придбає лозу із патріотичною символікою допоможе втілити добрі справи для добра Церкви та України», – зазначають в адміністрації храму. Деталі про акцію можна дізнатися за телефоном: +38 (067) 671 42 16).

Довідка. «Фундація св. Миколая» покликана реалізовувати проекти, що пов’язані із капеланським служінням серед військових, дітей-сиріт, студентів та в’язнів. Зокрема, фундація підтримала паломництва військових та курсантів до святих місць, дні духовної віднови для учасників АТО, проведення таборів для сиріт та студентів,  «Різдвяну школу» для сиріт, турнір з міні-футболу «Кубок Надії», а також допомогла потребуючим (неповносправні діти, постраждалі в результаті ДТП і малозабезпечені родини).

Нагадаємо, нині триває проект «Великодній кошик» для багатодітних та малозабезпечених сімей.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!