Політична реклама

Львів'янам роз'яснили порядок виплати допомоги сім'ям з дітьми

1333 0
Державна допомога сім'ям з дітьми виплачується щомісяця за вибором матері батька, опікуна, піклувальника чи усиновлювача, яким призначена допомога, Українським державним підприємством поштового зв'язку «Укрпошта» за місцем проживання або через уповноважені банки.

У разі зміни місця проживання одержувача державної допомоги сім'ям з дітьми виплата її продовжується органом соціального захисту населення за новим місцем проживання з дня звернення, але не раніше, ніж з дня реєстрації, - повідомляє управління соціального захисту Львівської міської ради.

Заява про припинення виплати або продовження виплати допомоги за новим місцем проживання (реєстрації) отримувача допомоги подається особисто особою, яка претендує на отримання допомоги.

На підставі поданої заяви про продовження виплати допомоги за новим місцем проживання органом соціального захисту формується запит особової справи отримувача допомоги до органу соціального захисту за попереднім місцем проживання, який направляється поштою або видається особисто отримувачу допомоги.

У разі, якщо отримувач допомоги особисто пред’являє запит особової справи, за його заявою особова справа та супровідні документи можуть бути видані йому в запечатаному конверті. Зазначаємо, що відповідальність за збереження документів та своєчасну доставку їх за новим місцем отримання соціальної допомоги покладається у такому разі виключно на отримувача допомоги.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!