Політична реклама

Львів'янам жертвам політичних репресій виплатять одноразову допомогу

1366 0
В обласному бюджеті Львівщини передбачено 2,48 млн грн. для одноразової виплати реабілітованим та потерпілим від політичних репресій.

Одноразова допомога, із розрахунку на одну людину, становитиме в межах 200 гривень, - повідомляє прес-служба Львівської облради.

Профільним відділом Львівської обласної ради вже опрацьовані списки реабілітованих та потерпілих від політичних репресій громадян Львівщини і передані в департамент соціального захисту населення облдержадміністрації для проведення фінансування.

Відповідно до Програми надання одноразової адресної допомоги найбільш незахищеним категорія громадян – реабілітованим за статтею 3 Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні", кошти через казначейство будуть перераховані одержувачам за місцем їх проживання (реєстрації) на їхні особові рахунки або ж через державні підприємства поштового зв’язку до Дня Незалежності України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!