Політична реклама

Львів'яни можуть безкоштовно навчатися в англомовному університеті. Оновлено

1934 2
У Львові презентували перший в Україні англомовний віртуальний університет.

Львівський Відкритий університет – це віртуальна установа, яка закладає початок свого існування на базі англомовних курсів найкращих закордонних університетів (Гарвардський, Масачусетський та інші) під назвою edX, інформує прес-служба Львівської міськради..

Для того, щоб займатись у ЛВУ, потрібно лише бажання, комп’ютер та інтернет. Потрібно зареєструватись на сайті створивши свій профіль та вибрати напрямок курсів, слухачем яких хоче бути студент. Одночасно займатись, може необмежена кількість учасників, тому що всі заняття проводяться через інтернет і це не вимагає прив’язки до якогось приміщення або кількості вчителів.

Участь в курсах є безкоштовна. В разі успішного проходження курсу, учень отримує офіційний сертифікат від університету, курс якого він закінчив з підписами усіх викладачів цього курсу, котрий у подальшому зможе додавати до свого резюме.

Наразі створено 4 факультети: фізико-математичний, гуманітарний, хіміко-біологічний, економічний.

Щоб стати студентом університету потрібно зареєструватись на сайті.


Читайте також:
18 Вересня, 2013 10:14
Олена Напишіть, будь ласка, адресу сайта!
18 Вересня, 2013 09:59
Ярослав Так на якому сайті зареєструватись? Де адреса сайта?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!