Львів’яни написали Савченко листи із проханнями не голодувати

1436 0
У неділю, 1 березня, всією Україною прокотилась хвиля акцій на підтримку льотчиці Надії Савченко, яка зараз перебуває за ґратами у Російській Федерації. До акцій долучились і львів’яни. Під час заходу вони помолились за полонену українську льотчицю, та на прохання організаторів написали листи зі словами підтримки, які буде передано Надії через її адвокатів.

На акції на підтримку Надії Савченко, львів'яни звернулись до льотчиці з проханням припинити голодування, повідомляє Zaxid.net.Організаторами заходу виступили Товариство імені Олени Теліги, Союз українок, «Просвіта» та Ліга українських жінок, які прийшли на акцію біля міської Ратуші з плакатами з написами: «Ти нам потрібна живою», «Надіє, твоє життя – безцінне. Не голодуй!», «Волю Надії Савченко».

Читайте також: Львів попрощався з Нємцовим. Фото

Нагадаємо, українську льотчицю полонили сепаратисти на Донбасі всередині літа 2014 року, тоді ж незаконно перевезли її на територію Росії і передали російським правоохоронцям.  А 10 лютого Басманний суд Москви продовжив арешт Надії Савченко до 13 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!