Львів’яни розповіли, як слід економити, щоб не вимикати світло мешканцям

3804 0
З 1 грудня в Україні почалися віяльні відключення світла. Таке рішення пояснюють аварією на енергоблоці Запорізької АЕС, а також низькими запасами вугілля та збільшенням споживання електроенергії у зв’язку з похолоданням. Щодня частина Львова залишається на години без світла. Tvoemisto.tv вирішило запитати у мешканців, як, на їх думку, має економити місто, щоб зменшити кількість відключень у помешканнях звичайних громадян.

На думку львів’ян, можна вимикати деякі об’єкти у центрі міста, які дуже яскраво освічені, також можна раніше вимикати світло в деяких магазинах та відправити на канікули студентів.

Крім того, львів’яни наполягають, що слід використовувати новітні технології, які дозволяють економити – енергозберігаючі лампочки та локальні енергетичні установки, а також обов’язково розібратись з продажем електроенергії закордон.

А загалом, вважає більшість львів’ян, зважаючи на ситуацію в країні економити треба і це справа відповідного рівня свідомості кожного – і підприємців, і звичайної людини.  

Читайте також: Чому не вимикають підсвітку «Арени Львів», ЛОДА і пам’яток


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!