Київ

Енергетики відновили світло на Київщині після російського обстрілу

375 0
Всі мешканці області знову з електрикою
Фото: ДТЕК

Фото: ДТЕК

На Київщині відновили лінії електропостачання, які були пошкоджені внаслідок російської ракетної атаки 21 березня. Про це повідомила пресслужба ДТЕК

«Сьогодні вранці уламки ракет пошкодили електромережі на Київщині. 1694 родин залишились без живлення. О 13:17 ДТЕК повернув електропостачання. Всі клієнти знову зі світлом», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок російської ракетної атаки на Київщині 21 березня було пошкоджено понад 40 житлових приватних помешкань, 2 багатоповерхівок, 12 автівок. В одному з населених пунктів також пошкоджено ліцей — вибиті вікна.

Сили протиповітряної оборони знищили над Київщиною усі повітряні цілі — 2 балістичні і 29 крилатих ракет, повідомили у повітряних силах ЗСУ.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!