Політична реклама

Львів'яни створили онлайн-проект про успішних українців

2528 0
Троє людей, які живуть та працюють у Львові: Тарас Прокопишин, Інна Березніцька та Володимир Бєглов створили позитивний та оригінальний проект, який підірвав соцмережі. Він присвячений успішним, творчим людям, які надихають інших – The Ukrainians.

"Нам набридло чути про українців як про жертв і страждальців. У TU ми нагадуємо собі і світу, що українець – успішний, креативний, відповідальний і оптимістичний. Ми хочемо знайомитися із такими людьми, набиратися натхнення і поширювати його. Ми хочемо говорити про непересічних українців: їхні історії, життєві принципи, правила, які вони порушили, та правила, яких вони не порушать ніколи", – кажуть творці проекту.

The Ukrainians – це сайт, де щотижня публікується лише одне, зате розгорнуте та яскраве інтерв'ю. Зараз на сайті вже є розмови з істориком Ярославом Грицаком, співачкою Джамалою, експертом зі стратегій Євгеном Глібовицьким, настоятелем храму святих апостолів Петра і Павла у Львові Степаном Сусом, головним виконавчим директором у Petcube Ярославом Ажнюком та аналітиком у Google Антоном Красуном.  

Учасників для інтерв'ю обирають по-різному, чітких критеріїв немає. "Це повинні бути українці з яких беруть приклад і які мають хороший імідж у професійних й особистих середовищах. Люди, які творять добрі справи і нові позитивні сенси. Лідери, які беруть відповідальність не лише за себе, а й за оточуючих", – пояснюють автори проекту.

Українська версія theukrainians.org – це лише початок. Після запуску україномовної версії організатори певні, що отримають ресурси і можливість для створення англомовної версії онлайн-журналу. Окрім цього, планують друковану версію журналу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!