Львів’янин переміг у всеукраїнському змаганні шеф-кухарів

1112 0
У березні 2022 року він представлятиме Україну на європейському відборі у Будапешті.
Фото: зі сторінки Всеволода Поліщука

Фото: зі сторінки Всеволода Поліщука

Львів’янин Максим Прихідько, який представляє гастрономічний простір Pro100 HUB, здобув перемогу на всеукраїнському змаганні шеф-кухарів у відборі до престижного світового конкурсу. Про це повідомив ресторанний маркетолог Всеволод Поліщук.

Читайте також: Львівський патрульний став учасником відомого кулінарного шоу

«Подія, яку часто називають чемпіонатом світу серед кухарів, в Україні відбувалася вперше. У загальному заліку виступали 56 команд з усіх частин України, у фінал вийшло десять», – написав він. 

Перемогу отримала команда  з шефа Максима Прихідька та помічника Василя Фисюка, якій допомагав готуватися куратор Валовий Андрій. Друге місце зайняла команда з Дніпра (Winownik), третє – з Харкова (Al Cuisine).

«Мені особливо приємно, що довелося бути присутнім на одній із тренувальних трапез, де Максим, Василь та Андрій відточували рецептури і подачі. Дуже тішуся за наших, як, думаю, й інші присутні тоді», – додає Всеволод Поліщук. 

Максим Прихідько, Василь Фисюк та Андрій Валовий представлятимуть Україну на європейському відборі в Будапешті у березні 2022 року. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!