Політична реклама

Львову радять розвивати бюджетні та малобюджетні заклади

1858 0
Організатори форуму дводенного форуму готельєрів HIF Lviv, який відбувається в нашому місті, дійшли висновку, що, аби заманити не лише українського туриста, а й заощадливого європейського, нашому місту потрібно розвивати бюджетні та малобюджетні ресторани та готелі.

Для того, аби обговорити політику Львова у сфері гостинності, зустрілись експерти на дводенному форумі HIF Lviv. Такий форум проводиться в Україні вчетверте, а у Львові вдруге. Це – принципово місцевий формат зустрічей, який має за мету розвивати гостинність у регіональних містах України, інформують Головні новини Львова.  

Організатори підкреслюють, що затишні готелі та концептуальні ресторани — це те, чим збагатився Львів за останні кілька років.

Проте бюджетний ринок на сьогодні є не дуже розвинений.

"Львівські готельєри мають зосередитись на тому, аби розвивати тризіркові та двозіркові готелі", – радить тренер з гостинності, директор консалтингової компанії Milina Outsourcing Людмила Петрук.

Львів має сильну конкурентну перевагу перед іншими містами України ще й тому, що останнім часом готельєри та ресторатори ретельно працювали і над сервісом у своїх закладах.

"Про сервіс у ресторанах та готелях маємо дуже позитивні відгуки. Бо і питання мови знялось – більшість людей спілкується, як мінімум, двома мовами. Інше питання, що є проблеми з громадським транспортом, це не той рівень, який очікує турист є Європи", – каже керівник ГО "Львівський туристичний альянс" Олег Засадний.

Крім того, гостиннішим наше місто зроблять і нові дешеві авіасполучення. Їх сподіваються отримати після 5 червня — тоді ймовірно підпишуть угоду про відкрите небо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!