Політична реклама

Маленькі львів'яни робитимуть прикраси з гіпсу

1519 0
Майстер-клас з виготовлення виробів у техніці «гіпсових відливок» відбудеться у вихованців УДЮМКу Франківського району. Навчання проходитиме в кімнаті дозвілля «Калинове намисто» (вул. В. Великого, 11). Початок о 15:30 год.

"З гіпсу можна робити прикраси різної форми, розмірів та конфігурацій. Створюючи такий виріб, дитина відчуває себе дизайнером, адже різноманітні методики декорування дають їм можливість втілювати їх фантазії. Це може бути розпис фарбами, контурами, декупаж, декорування бульонками, блискітками, поталлю. Такі майстер-класи  викликають в дітей зацікавлення до пізнання мистецтва й допомагають їм розвинути уяву та художній смак",  - Катерина Висоцька, педагог-організатор УДЮМК Франківського району м. Львова.

Участ у майстер-класі можуть взяті всі охочі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!