Медики розповіли деталі про хворих на коронавірус мешканців Львівщини

7573 0
COVID-19 виявили у трьох членів однієї сім’ї.
Фото: Главком

Фото: Главком

На Львівщині підтвердили вже шість випадків захворювання на коронавірус, водночас у Львові ще не мають даних від МОЗ, хто став шостим хворим. Про це під час брифінгу сьогодні, 30 березня, розповіла головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

Читайте також: Що, у кого і за скільки купують лікарні Львова для боротьби з короанвірусом

За її словами, четверо пацієнтів із COVID-19 на Львівщині лікуються вдома, один – у лікарні. Як додав заступник керівника Львівського лабораторного центру Олег Когут, серед хворих є члени однієї родини: спершу захворіла жінка, а згодом вірус виявили у її чоловіка та сина. У самої ж жінки, котра повернулася з Австрії. Перший тест після лікування дав негативний результат, сьогодні проводитимуть другий тест, і якщо він також буде негативним, то ця жінка стане першою на Львівщині, хто вилікувався від коронавірусу. Її син та чоловік клінічних ознак хвороби не мають.

Він додав, що на Львівщині збільшать кількість лабораторій, де проводитимуть ПРЛ-аналізи на COVID-19.

Загалом із підозрою на коронавірус до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулося 197 осіб, із них у 105 пацієнтів діагноз не підтвердили. На стаціонарному лікуванні перебувають 54 пацієнти.

Читайте також: Що робити, якщо вам відмовляють у тестуванні на COVID-19

Нагадаємо, що хворих на коронавірус на Львівщині прийматимуть 10 лікарень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!