Міська рада продала приміщення на Дорошенка у Львові за майже 22 млн гривень

2410 0
Приміщення на вул. Дорошенка, 6 та 8 продали одним лотом, оскільки вони з'єднані та не мають між собою окремої стіни.
фото: лмр

фото: лмр

Місто продало нежитлові приміщення у центральній частині на вул. Дорошенка, 6 та 8 за майже 22 млн грн. Відповідний аукціон відбувся сьогодні, 19 жовтня, у системі Prozorro. Продажі. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

За словами керівниці управління комунальної власності ЛМР Інни Свистун, у результаті аукціону приміщення на вул. Дорошенка, 6 та 8 продали за 21 950 007 грн, хоча стартова ціна була 19 950 000 грн. Загальна площа проданих приміщень – 718,9 кв.м. Учасником аукціону був лише один претендент ТзОВ «Ігрек Інвест», і він одразу запропонував таку ціну.

Приміщення на вул. Дорошенка, 6 та 8 продали одним лотом, оскільки вони з'єднані та не мають між собою окремої стіни.

«Будинок потребує ремонту, і дуже добре, що переможець вже раніше купив 2-й поверх», – додала вона.

Читайте також: Віллу на Тернопільській продали за 5,7 млн гривень

Згідно з даними системи Youcontrol, компанія зареєстрована у Львові і надає в оренду нерухоме майно. Керівником компанії є Степан Стойко. Минулого року у вересні компанія придбала приміщення в цьому ж будинку загальною площею 933,5 кв. м за 30,3 млн гривень. 

Додамо, що напередодні у Prozorro. Продажі місто продало два приміщення у центрі міста – на вул. Галицькій, 7 та просп. Свободи, 1/3, а також приміщення на вул. Тернопільській, 19. За ці три об'єкти місто отримає 40,4 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!