Монумент Слави у Львові планують обгородити за понад 400 тис. грн

4157 0
Виконком ЛМР погодив виділення коштів на обгородження аварійного Монументу Слави.
Фото: kor.ill.in.ua

Фото: kor.ill.in.ua

У середу, 18 квітня, виконавчий комітет ЛМР погодив виділення коштів на обгородження Монументу Слави у Львові. Остаточне рішення ще мають ухвалити депутати ЛМР, повідомляє Zaxid.net.

Відповідно до рішення виконкому, Галицька райадміністрація отримає 413,6 тис. грн на обгородження аварійного Монументу Слави. За словами заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, монумент обгородять міцним бетонованим парканом.

Окрім того, виконком передбачив виділення коштів на придбання 150 великих автобусів у сумі 100 млн грн та 13, 5 млн грн  на співфінансування мікропроектів у сфері освіти та охорони здоров’я.

Читайте також: Рейковий автобус для Львова

Нагадаємо, 22 березня депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК «АТП № 1» дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу». А в лютому на львівських дорогах протестували роботу великогабаритних білоруських автобусів МАЗ. Сьогодні, 18 квітня, у Львові вирішили, в кого придбати автобуси. Остаточне рішення щодо виділення коштів мають ухвалити депутати ЛМР під час засідання сесії у четвер, 19 квітня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!