Мороз до -20°. Прогноз погоди у Львові на наступний тиждень

7107 1
Цього тижня синоптики прогнозують морози до -20 градусів, проте погода буде ясною та майже без опадів.
фото: slovovolyni.com

фото: slovovolyni.com

Сьогодні, 26 лютого, у Львові передбачають мінусову температуру: вдень – -10, уночі до -14, ідеться на сайті sinoptik.ua.

Завтра, 27 лютого, температура повітря коливатиметься вдень до -10 та вночі до -14 градусів. Упродовж усього дня небо буде вкрите хмарами. Ввечері йтиме дрібний сніг.

Читайте також: Львів’ян просять допомагати безхатькам знаходити пункти обігріву. Адреси

У середу, 28 лютого, стовпчик термометра коливатиметься від -13/-15 градусів морозу вночі та вранці, до -12 вдень. Синоптики прогнозують можливий снігопад.

У четвер, 1 березня, температура досягне морозного мінімуму: - 20 градусів вранці. Вдень – -12. Водночас, небо ясне та без опадів.   

У п’ятницю, 2 березня, температура повітря коливатиметься від -16 до -8 градусів. Протягом дня можлива хмарність.

Читайте також: Три правила поведінки на холоді, щоб не захворіти

На вихідні, 3 і 4 березня, синоптики прогнозують відносне потепління. Температура коливатиметься від -8 до +2 градусів. У суботу очікують снігопади, а в неділю має бути хмарно, але без опадів.

 


Читайте також:
26 Лютого, 2018 17:48
Погода На наступний тиждень чи на цей тиждень?*
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!