На автодорозі Львів-Самбір-Ужгород обмежили рух вантажівок через негоду

2929 0
Рух на ділянці автодороги обмежили до поліпшення погодних умов.
фото: OGO.ua

фото: OGO.ua

У зв’язку з погіршенням погодних умов з метою забезпечення проїзду та створення безпечних умов роботи дорожньої техніки, Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з Патрульною поліцією з 10:30 обмежує рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-13 Львів-Самбір-Ужгород км 132-156,(від м. Турка до межі із Закарпатською обл.)  Це обмеження руху діятиме до завершення негоди.

При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників за можливістю утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що, у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам.

Нагадаємо, з 09 години також обмежили рух вантажного автомобільного транспорту на ділянці автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп км 621-702,(від м. Стрий до межі із Закарпатською обл.).

Читайте також: Львів’ян просять обмежити перебування на вулиці через погіршення погоди

Нагадаємо, найближчими днями по всій території України, зокрема на Львівщині, прогнозується  значне погіршення погодних умов. За прогнозами синоптиків очікують сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, пориви вітру, налипання мокрого снігу, на дорогах — ожеледиця. Погоду обумовить арктичний циклон. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!