На Київщині Фонд енергоефективності допоможе відновити понад 150 багатоквартирних будинків

855 0
Розпочали успішне втілення спільного проєкту з чотирьох відновлених будинків в Ірпені.
Фото: Микола Бойко / Facebook

Фото: Микола Бойко / Facebook

На Київщині підписали Меморандум з Фондом енергоефективності про співпрацю щодо відновлення багатоповерхових будинків. Про це повідомив заступник голови Київської обласної державної адміністрації у Facebook.
 
У межах співпраці планують відновити та зробити енергоефективними щонайменше 150 багатоквартирних будинків пристоличного регіону. Програма “ВідновиДІМ” фінансує заміну або ремонт віконних блоків і блоків балконних дверей, зовнішніх дверей, ремонт пошкоджень фасадів і покриття будівлі, обладнання дахових котелень та інженерних мереж. Отримані кошти ОСББ може використати як для будівельних робіт, так і для придбання матеріалів та обладнання, необхідних для їх виконання.
 
 
Ті частини робіт, які не може профінансувати фонд чи на які не вистачає коштів, будуть виконані Київською обласною військовою адміністрацією в межах програми Підтримки ОСББ та інших житлових будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій у Київській області з впровадженням енергоефективних заходів. Таким чином, завдяки спільній роботі зможуть повністю та комплексно відновити будинки.
 
 
Роботи з відновлення та термомодернізації вже завершили в 4 багатоповерхівках в Ірпені. Заступник голови КОВА висловив впевненість, що невдовзі відновлять решту будинків, які відібрані до участі в програмі.
 
Додамо, у Ворзелі на Київщині розпочали ремонтні роботи з відновлення будинків, що постраждали внаслідок воєнних дій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!