Політична реклама

На львівських автобусних маршрутах встановлюють інформаційні таблички з похвилинним графіком транспорту

1536 0
Автобусний маршрут №16 облаштували інформаційними табличками з вказанням похвилинного графіку відправлення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Такі таблички з похвилинним графіком відправлення є звиклою практикою для європейських країн. Це дозволяє ефективно інформувати користувачів послуг пасажирського транспорту, уникати багатьох конфліктних ситуацій та налагодити більш ефективну роботу громадського транспорту.

Минулого тижня на нараді з транспортними операторами було визначено автобусні маршрути громадського транспорту, які будуть облаштовані такими табличками в двотижневий термін: маршрут №16 – ЛК АТП №1, маршрут №15 – ПАТ ЛАТП 14630, маршрут №40 – ТзОВ «Міра і К», маршрут №34 – ТзОВ «Фіакр – Львів».

Загалом, на чотирьох маршрутах міста буде встановлено приблизно 160 табличок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!