На перетині Зеленої та Пимоненка хочуть будувати офіси та житло

2301 0
Ініціатором виступила компанія, якою раніше керував міський голова Львова.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

На перетині вулиць Зеленої та Пимоненка планують звести кілька кварталів житлової та офісної забудови загальною площею 7,6 тисячі м.кв.. Про це йдеться у повідомленні на сайті Львівської міської ради про розробку детального плану території, обмеженої вулицями Січинського, Пимоненка та Зеленої.

У документі вказано, що житлову та офісну забудову планують проводити на території, яка належить ПрАТ «Південьзахіделетромережбуд». Для цього передбачено зміну функціонального призначення ділянки з виробничого на житлове.

Читайте також: На Сихові збудують сучасний спорткомплекс

Згідно з планами, планується звести три квартали будівель від чотирьох та 12 поверхів. Орієнтовно йдеться про 360 квартир, натомість площа громадських об’єктів становитиме майже 16 тисяч м.кв.

Крім того, заплановано облаштувати 255 паркувальних місць для автомобілів.

Також передбачено будівництво дитячого та фізкультурного майданчиків та ще одного майданчика для відпочинку дорослих.

ПрАТ «Південьзахіделектромережбуд» займається будівництвом підприємств енергетики, добувної та обробної промисловості, вантажними автоперевезеннями та гуртовою торгівлею будматеріалами.

Власниками 10% та більше акцій компанії є ПрАТ "Промбудприлад", ПАТ "Львівське автотранспортне підприємство 24656 Богданівське" та ПрАТ "Науково-дослідний і проектний інститут "Промприлад".

З 1997 по 2005 рік головою правління цієї компанії був чинний міський голова Львова Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!