На площі Ринок демонтували літній майданчик П’яної вишні. Фото

7799 1
Поблизу закладу демонтували столики та сувенірну поличку.
Фото: Марія Стахів

Фото: Марія Стахів

У Львові на площі Ринок демонтували столики та сувенірну поличку закладу «П’яна вишня». Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

На гарячій лінії Муніципальної варти Львова у коментарі Tvoemisto.tv підтвердили, що демонтажем займалися їхні працівники. У Муніципальні варті додали, що йдеться не про літній майданчик, а про сувенірну лавку. Втім наразі поблизу закладу зникли й столики, які зазвичай виставляють на хіднику. За словами муніципалів, у закладу не було дозвільних документів на встановлення сувенірного об’єкта.

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця відділу нагляду за станом благоустрою КП «Адміністративно-технічне управління» ЛМР Марина Кустова, літній майданчик демонтували, відповідно до постанови ЛМР від вересня 2016 року.

«Райадміністрація виявляє порушення зі встановлення літніх майданчиків. Тоді збирається спецкомісія, яка визначає перелік майданчиків, які підлягають демонтажу. Рішенням комісії від 8 травня літній майданчик закладу П’яна вишня підлягав демонтажу», — розповіла Марина Кустова.

Додамо, що заклад «П’яна вишня» належить до Холдинг емоцій «!Fest», до якого також входять низка львівських закладів, зокрема кав’ярня «Копальня кави», «Дім Легенд», «Криївка», театр пива «Правда», клуб «FestRepublic» та Львівська майстерня шоколаду.


Читайте також:
6 Червня, 2018 16:31
львів'янин Тобто у !Фесту не було жодних дозволів на ті столики раніше?? І просто отак взяли та й перекрили весь тротуар, коли там багато клієнтів обпивались вишнею?

Якось теє, не гарно...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!