На розв’язці на Чернігівській площі в Києві частково обмежать рух. Схема

675 0
Обмеження триватиме із 27 до 30 жовтня.
Ремонт доороги. Фото: з відкритих джерел

Ремонт доороги. Фото: з відкритих джерел

На розв’язці на Чернігівській площі частково обмежать рух із 27 до 30 жовтня. Про це повідомляє КК «Київавтодор», передає КМДА. 

«На розв’язці на пл. Чернігівській (перетин вул. Миропільської, вул. Г. Хоткевича і просп. Броварського) виконають поточний ремонт покриття. Зокрема, дорожники працюватимуть на з’їзді з вул. Г. Хоткевича на просп. Броварський у напрямку виїзду з міста, а також на виїзд із просп. Броварського на шляхопровід у напрямку пл. Дарницької. Рух під час ремонту буде частково обмежено», – пояснюють там. 

Читайте також: У Києві відновлюють дитячий майданчик, який пошкодило внаслідок масованої атаки рф

Нагадаємо, на проспекті Миколи Бажана розпочався новий етап поточного ремонту. Рух обмежили від проспекту Петра Григоренка до Дніпровської набережної із 26 до 28 жовтня включно.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!