На Сигнівці 15 га землі хочуть продати за понад 77 мільйонів гривень

1946 1
Землі призначені для будівництва об’єктів промисловості.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Промислову ділянку у районі «Сигнівка» пропонують продати з аукціону за понад 77 млн гривень. За відповідну ухвалу сьогодні, 20 грудня проголосували депутати ЛМР під час пленарного засідання.

Площа ділянки становить 15 га. Її вартість оцінили у 77,7 млн гривень для для будівництва та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. 

Читайте також: У Львові затвердили межі індустріального парку «Сигнівка»

Нагадаємо, сьогодні міськрада затвердила програму розвитку промислового району Сигнівки, за якою до 2020 року сюди залучити інвесторів та запустити міський транспорт. 

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
20 Грудня, 2018 18:42
666 ... а сьогодні якийсь дупутат конкретний отої ВРУ назвав для українців ціну(орієнтовну) 40.тисяч грн. за гектар ... а тут ОТАКА ціна ... певне , залежить ХТО , КОМУ і ЩО типа "продає"...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!