На трасі Київ-Чоп змінили організацію дорожнього руху

2485 0
У Львівській області змінили організації дорожнього руху на автодорозі М-06 Київ – Чоп ділянка км 586+992(міст через р. Дністер) біля с.Розвадів. Про це інформують у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Сьогодні, 22 червня 2016 року, з 10.00 год на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп ділянка км 586+992 (міст через р. Дністер) біля с. Розвадів, у зв’язку з початком ремонтних робіт, змінили  організацію дорожнього руху для автомобільного транспорту. Рух автотранспорту здійснюється однією смугою руху, почергово із світлофорним регулюванням.

Дорожньою службою розпочинаються ремонтні роботи з демонтажу та заміни деформаційних швів шляхопроводу по дорозі М-06 Київ – Чоп км 586+992 (міст через р. Дністер).

Термін виконання вказаних робіт триватиме орієнтовно до 20 серпня 2016 року.

Ремонтні роботи виконає компанія ТОВ «ОНУР»

Нагадаємо, з 9 червня, у Львові біля торгового центру King Kross Leopolis змінили організацію дорожнього руху, оскільки, на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп на ділянці км 553+649 стартували ремонті роботи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!