На трасі Львів-Мукачеве лишилось облаштувати 2 кілометри дороги

1907 0
Дорожникам потрібно влаштувати ще 2 км вирівнюючого шару асфальтобетону на автодорозі Н-09 Мукачеве-Львів.
фото: facebook

фото: facebook

Дорожникам залишилось влаштувати ще 2 км в межах села Лани  вирівнюю чого шару асфальтобетону на автодорозі Н-09 Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Рогатин-Бібрка-Львів км 395+660 – км 436+433 (від села Давидів до межі Івано-Франківської області). Попередньо на даній автодорозі завершили роботи з холодного ресайклінгу. Рух транспорту на  ділянці в межах села Лани здійснюється у реверсному режимі, – інформує прес-служба Укравтодору.

Читайте також: 6 вулиць, які перекриті цього тижня у Львові

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве – Львів Кабінет Міністрів у травні виділив 500 млн. гривень у межах програми ремонту доріг Карпатського єврорегіону. Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, що проводитимуть ремонт, а саме: «Онур» ремонтуватиме ділянку у Львові від вулиці Зеленої до Сихівського кладовища, а ТзОВ «ПБС» – ділянку від села Давидів до межі Львівської області. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!