На Tvoemisto.tv стартувала трансляція шахового турніру

1410 0
15 березня у Львові продовжується шаховий турнір «Банк Львів опен-2016». Сьогодні одночасно змагатимуться понад 300 учасників віком від 6 років. На Tvoemisto.tv вже стартувала онлайн-трансляція події.

Учора, 14 березня, відбулося офіційне відкриття шахового турніру «Банк Львів опен-2016». Фестиваль триватиме до 16 березня в рамках Чемпіонату світу з шахів серед жінок. Він складатиметься з 4 окремих турнірів. Сьогодні відбудуться турніри А і B.

Місця переможців визначаються за найбільшою сумою набраних очок. Переможці отримають грошову винагороду.

Як розповів Tvoemisto.tv начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер, для участі у чемпіонаті зареєструвалися понад 300 учасників. Долучитися до змагання мали змогу усі охочі віком від 6 років. Відтак сьогодні з 15:00 годині до 18:00 години у виставковому центрі «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36) усі учасники одночасно вправлятимуться у грі в шахи.

Слідкувати за матчем можна за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/http://tvoemisto.tv/on-line/. Також упродовж трансляції відомі гросмейстери та гості чемпіонату розповідатимуть про його особливості та шахи загалом. Онлайн-трансляція чемпіонату з шахів триватиме на Tvoemisto.tv із 15:00 до 18:00 години.

Нагадаємо, вчора у дев’ятій партії матчу Чемпіонату світу з шахів серед жінок українка Марія Музичук поступилась китайській спортсменці Хоу Іфань. Відтак рахунок став 3:6 на користь останньої, яка і стала чемпіонкою світу.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!