На вокзалі у Львові чоловік погрожував вчинити самогубство. Фото, відео

4314 0
Поліцейським вдалося заспокоїти чоловіка.

На залізничному вокзалі у Львові сьогодні, 19 січня, чоловік видерся на огорожу та погрожував перерізати собі горло. Поліцейські упродовж години вмовляли його не вчиняти самогубство. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Патрульні 1-го батальйону отримали виклик про те, що на території Головного залізничного вокзалу чоловік має намір вкоротити собі віку. На місце події прибули піший та командирський екіпажі.

Правоохоронці спершу намагалися переконати чоловіка прибрати ніж від шиї, а потім упродовж години запевняли громадянина, що всі проблеми та сімейні негаразди можна вирішити. У результаті 31-річний чоловік віддав ножа та погодився перелізти через огорожу у безпечне місце.

Згодом чоловіка госпіталізували до обласної психіатричної лікарні.

Очевидці стверджують, що чоловік спершу не хотів йти на контакт з правоохоронцями, але потім попросив зателефонувати його дружині. Після цього він знову сказав, що не вірить, що йому хочуть допомогти. За його словами, сам він з Мелітополя.

Фото та відео патрульної поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!