Львівські велопатрульні за сезон затримали понад 300 пішоходів-порушників

617 0
У Львові завершився сезон вело- та мотопатрулів.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вело- та мотопатрульні у Львові завершили сезон роботи. Упродовж теплих місяців року вони стежили за порядком на вулицях Львова, супроводжували масові заходи та забезпечували охорону публічного порядку. Про результати роботи розповіли у Патрульній поліції Львівської області.

«Велопатрульні за п'ять місяців опрацювали 2 912 завдань. Оформили 3 144 постанови за порушення ПДР та понад п'ятсот адмінматеріалів за порушення громадської безпеки», – йдеться у повідомленні.

Крім того, 321 постанову винесли на пішоходів,1 536 – на велосипедистів. 12 постанов – на нетверезих пішоходів та велосипедистів. Оформили двох авто за керування транспортним засобом в стані сп'яніння. Виявляли особи в розшуку, підробку документів та наркозлочини. Перевірили 4759 осіб та 2 103 транспортні засоби.

Тим часом мотопатрульні за п'ять місяців опрацювали 1 219 завдань. Винесли 2 091 постанову та склали 67 протоколів за порушення ПДР, 10 із них – на нетверезих водіїв. Також виявили 19 порушень кримінального характеру, зокрема, 6 транспортних засобів, що перебували у міжнародному розшуку.

На завершення сезону мотопатрульні завершили колективно зали кров на донорство.

Нагадаємо, у Львові тривав вже шостий сезон велопатруля. Tvoemisto.tv дізналося, як відбуваються патрулювання, хто серед регулярних порушників, та як на зауваження або ж штрафи реагують львів'яни та гості міста. Детальніше про велопатрулювання у місті, читайте у нашому матералі.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!