На вулиці Дорошенка у Львові відреставрували балкон. Фото до та після

2733 0
Вартість робіт становить 353 тис. гривень.
Фото: Петро Ткачишин

Фото: Петро Ткачишин

На замовлення управління охорони історичного середовища ЛМР підрядна організація ТОВ «Спецреставрація» відреставрувала балкон та еркер на вул. Дорошенка, 11. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Вартість робіт становить 353 тис. грн. Реставрація відбулася в межах Програми співфінансування реставраційних робіт у будинках — пам’ятках архітектури, яку затвердили під час виконавчого комітету.

Читайте також: На проспекті Шевченка у Львові відреставрували дерев'яну браму. Фото до та після

До 15 листопада мешканці можуть подавати заявки. Фінансова частка львів’ян становитиме 10 тис. грн за один балкон. Решту вартості оплачує місто. Також місто бере на себе виготовлення проектно-кошторисної документації, експертиза цієї документації, проведення тендерної закупівлі, бо це буде тендерна закупівля, укладання договору з підрядником.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!