Політична реклама

Наступного тижня у Львові повернуть евакуатори. ОНОВЛЕНО

1391 0
Відповідно до ухвали сесії Львівської міської ради, на центральні вулиці Львова повернуться евакуатори. Таке рішення прийнято, зважаючи на численні звернення громадян та для усунення перешкод під час прибирання міста та для забезпечення життєдіяльності міста. Від коли саме евакуатори виїдуть на вулиці Львова та здійснюватимуть "примусове переміщення транспортних засобів" - не відомо. Але, як повідомили медіа-порталу "Твоє місто" у прес-службі Львівської міської ради, це буде не пізніше, ніж наступного тижня.

Примусове переміщення транспортних засобів за допомогою автомобілів евакуаторів здійснюватиме управління муніципальної дружини та ЛКП «Львівелектротранс». Як поінформували у ЛКП «Львівелектротранс», дозвіл на застосування евакуаторів в першу чергу скоротить час вимушених простоїв трамваїв у випадку паркування автомобілів на трамвайних коліях.

Нагадаємо, із вимогою повернути евакуатори для очищення тротуарів від припаркованих автомобілів та штрафувати порушників у Львові виступають користувачі соцмереж. Вони створили у мережі facebook групу "Дайте пройти", на сторінці якої викладають фотографії автомобілів, які заважають їм пройти або проїхати з візком (так, щоб можна було розібрати номерний знак).

Серед планів спільноти - приклеювати або прикріплювати до авто (чи популярних серед порушників місць паркування) флаєра із проханням дотримуватись правил паркування. 

Додамо, що 27 січня цього року на баланс ЛКП «Львівелектротранс» було передано 4 евакуатори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!