На правах реклами

Навіщо молоді йти в політику?

4011 0
Чи варто молодій людині йти в політику? Якими правилами слід керуватися, якщо все-таки вирішив реалізувати себе в цій сфері діяльності? Основні поради майбутнім політикам розповідають молоді політики Української Галицької Партії.

Іванка Гаврилко, член Політичної ради Української Галицької Партії

-   В політику варто йти, якщо хочете впливати на те, що відбувається в місті. Щоб не просто дізнаватись про все з телебачення чи Інтернету, а дійсно знати, що і хто за цим всім стоїть. 

-   Потрібно знайти команду однодумців та спільними зусиллями реалізувати проекти. Потрібно чітко поставити собі мету, чого ви хочете досягнути, чому ви пішли в політику. 

-   Не боятися. Важливо мати правила, яким чітко будете слідувати, мати внутрішній стержень.

Юлія Гвоздович, депутат Львівської міської ради

-   Важливо зрозуміти, навіщо вам це потрібно і що ви хочете від політики. Без усвідомлення, що ви хочете змінити, буде дуже важко знайти себе і мотивацію до змін, коли вас постійно піддають критиці. Тому потрібно мати чітку мету.

Андрій Кавчук, перший заступник Голови Політради, керівник юридичної служби УГП

-   Я б дав 2 основні поради молодим політикам – не боятися і не соромитися. В нас є упереджене ставлення до політики, що це бруд і нечесність. Але люди мають формувати політику, і від того, які саме люди туди прийдуть, така і буде система.

-   Політика теж річ вдячна. Якщо ти працюєш на користь інших, то в кінцевому результаті ти працюєш і на себе.

Роман Терлецький, активіст Української Галицької Партії

-   За останні 2 роки ми зрозуміли, що або ми самі щось змінюємо, або все залишається в такому стані, як і було. Тому якщо ви молода амбітна людина з цікавими проектами і ініціативами, тоді політика буде інструментом, як втілити якісні зміни в реальність.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!