Найміть собі лікаря. Коли українці почнуть укладати угоди з медиками

2774 0
Вже з 1-го липня цього року українські лікарі можуть розпочати працювати по-новому – за угодами з пацієнтами.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

«Усе залежатиме від того, чи прийме Верховна Рада законопроекти, які повинні регламентувати таку діяльність. Без прийняття законів України говорити про це зарано. Якщо в травні за них проголосують, то з 1-го липня 2017-го року така модель роботи лікарів буде зреалізована», – прокоментував для Tvoemisto.tv начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимир Зуб.

Читайте також: У Львові лікарі консультуватимуть телефоном чи у скайпі, а додому не приходитимуть

За словами головного медика Львова, після цього лікарям доведеться підписувати декларації з пацієнтами. «Це – тривалий процес. І це не означає, якщо 1-го липня хтось не підпише декларацію про надання допомоги з тим чи іншим лікарем, то не отримає допомоги», – зазначив Володимир Зуб і додав, що від цих законопроектів також залежатиме доля електронного реєстру пацієнтів.

Детальніше читайте тут: Найміть собі лікаря. Українців очікує кардинальна реформа медицини

Підготувала Наталія Павлишин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!