Німецька компанія прагне долучитися до ремонту доріг на Львівщині за власною технологією

7547 0
Для ремонту автомобільних доріг на території області планують випробувати передову технологію зміцнення ґрунтів, яка дозволяє будувати нові траси швидко та ефективно.
фото: lifedon.com.ua

фото: lifedon.com.ua

 Такий експеримент голова облдержадміністрації Олег Синютка запропонував представникам німецької компанії «KINPRO Holding GmbH», котрі виявили намір запровадити свою методику на Львівщині. Про це інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.  

Іноземні бізнесмени прагнуть долучитись до будівництва автомобільних трас із застосуванням власної технології KINPRO GROUND System, котра дуже добре зарекомендувала себе у світі. За їх словами, це методика може бути застосована на 90% всіляких типів грунтів. Вона проста у застосуванні і дозволяє в короткі терміни підготувати грунт для будівництва основи дорожнього покриття.

Читайте також: У Львові два автобуси курсуватимуть зі змінами: нові маршрути

У підсумку розмови сторони дійшли згоди щодо випробовування цієї технології на одній із ділянок доріг Львівщини. Відповідні бізнес-пропозиції представники німецької компанії підготують та нададуть вже найближчим часом.

«Якщо ця технологія після випробування та тестової експлуатації виправдає себе на наших дорогах, ми готові запроваджувати її для будівництва», - резюмував Олег Синютка.

Опублікувала Мар’яна 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!