Політична реклама

Нових дорожніх знаків у Львові наразі не буде

1443 0
З минулого тижня в Україні чиннi Правила дорожнього руху нової редакції, відповідно до яких на дорогах мають з'явитися майже два десятки нових дорожніх знаків європейського зразка.

Причому знаки мають перевагу перед дорожньою розміткою, відтак визначальнi для учасників руху. Пороте на дорогах Львова таких знаків наразі немає і коли вони з’являться невідомо, - пише Експрес.

"Щодо встановлення чи заміни нових знаків наразi ніякої інформації ми не маємо", -- визнав Дмитро Савицький, виконувач обов'язків начальника сектора організації дорожнього руху відділу ДАІ міста Львова.

Наразі міський відділ ДАІ разом з комунальниками встановлює в містi дорожні знаки з підсвіткою.

Такі знаки встановили на вулицях Науковій, Липинського, Пасічній, проспекті Чорновола, - розповів Дмитро Савицький. - Вони мають світлодіодну підсвітку та яскраве жовте обрамлення. Це зробили для того, щоб водії звертали більшу увагу на те, що вулицю перетинає пішохідний перехід. Знаки встановили у місцях концентрації ДТП.

Водiї зауважили, що знак з підсвіткою на вулиці Науковій встановили на стовпі дуже високо - відтак людині за кермом його важко помітити.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!