Одна із авіакомпаній дарує українцям 25 євро знижки на кожен квиток

2739 0
До свого ювілею «Lufthansa» дарує українцям 25 євро знижки на кожен квиток. Квитки зі знижкою можна буде придбати до кінця липня на всі рейси з вильотом до кінця жовтня.
фото: hdwpics.com

фото: hdwpics.com

На рейсах авіакомпанії «Lufthansa» влітку можна буде заощадити 25 євро (близько 700 грн) за кожен політ, повідомляє Центр транспортних стратегій.

Квиток можна буде придбати до кінця липня на всі рейси з вильотом до кінця жовтня. Акція діє в рамках 25-річчя роботи перевізника в Україні.

Загалом за півроку «Lufthansa» планує перевезти 200 тис. пасажирів. Нагадаємо, що в березні авіакомпанія відновила рейс Мюнхен-Одеса, який продовжили і на зимовий період.

Читайте також: Нові авіарейси зі Львова: ціна, напрямки, дати

Довідка. «Lufthansa» — найбільша німецька авіакомпанія, національний авіаперевізник Німеччини та найбільша авіакомпанія Європи, як за кількістю літаків, так і за кількістю перевезених пасажирів. До 1997 року 35,68% компанії належало німецькому урядові, проте зараз компанія належить приватним інвесторам (88.52%), MGL Gesellschaft für Luftverkehrswerte (10.05%), Deutsche Postbank (1.03%), Deutsche Bank (0.4%). Пасажирів обслуговують 119 084 працівників 146 національностей (станом на 2011 рік). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!